Altanerbal

     altan_balkon_2

 

Skal I have altaner i boligforeningen?

Vi har opsat rigtig mange altaner på forskellige boligejendomme og boligblokke rundt om i landet, og har stor erfaring med opsætning af altaner for boligforeninger. Er du en del af en boligforening, ejerforening, andelsboligforening, eller har din egen ejerlejlighed, er det en god ide at kontakte bestyrelsen først, for at høre om der er nogle planer omkring dette område. Der er måske flere af Jer i ejendommen, der har ønsker om at få en altan, og derfor er det en god ide, at tale om Jeres forskellige fælles ønsker og behov. Herefter kan I kontakte os, så kommer vi meget gerne forbi (evt. på et beboermøde), hvor vi helt uforpligtende vil lytte til alle Jeres ønsker og behov, og herefter giver Jer en samlet fornuftig pris på den rigtige løsning.

 

Regler, tilladelser og forbehold

Der er mange ting der skal tages forbehold for, når der skal opsættes altaner. Vi har efter mange års kendskab, samt stor viden om alle regler og tilladelser m.v., så derfor kan I trygt henvende Jer til os. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med rådgivning i forhold til, I får valgt den helt rigtige løsning – til en yderst konkurrencedygtig pris der holder.

 

Få Jeres egen unikke løsning

Fælles for vores løsninger er, at alle altaner fremstilles efter div. individuelle ønsker og behov. Vi har nemlig ingen ”standard” altan løsninger – men kun helt unikke altaner, hvor der er taget højde og forbehold for alle vigtige parametre – så I får den rigtige løsning fra starten. Sammensætningen af altaner i stål, træ og /eller glas er vores speciale og har leveret løsninger til boligforeninger gennem de sidste mange år.

Altaner i stål kan evt. kombineres med glas – og eller træ, hvilket sammen med selve stålkonstruktionen giver et helt unikt elegant og stilrent design.

Ønsker man at få malet stålaltanen efterfølgende, så løser vi også denne opgave. Her bruger vi farver fra RAL – systemet – hvor der er en masse flotte farver at vælge mellem.
Derud over kan der også komme bund i altanen. Bunden kan udføres med fuld flade mod eksisterende nedløb, der på denne måde, gør det mere behageligt for underboen, at sidde ude når det regner.

Med afskærmning i glas, er det som at få naturen helt ind i stuen og samtidig få den bedste udsigt. Du kan også vælge andre glastyper; såsom klart glas, mat glat/matteret glas og hærdet lamineret glas i flere flotte farver. Du kan på denne måde også skærme af for naboen, uden det går ud over selve designet.

Altaner til boligforeninger

 

Kontakt os og lad os komme forbi ganske uforpligtende. Så ser vi på jeres altan eller balkon projekt, og kommer gerne med den rigtige løsning til en fornuftig konkurrencedygtig pris der holder…

Info til private kunder

b2b-info-forside-widgetbox