Profil

    

om Stål & Design A/S

 

Stål & Design A/S er et innovativt og professionelt nationalt smedefirma med 14 års erfaring, som er specialiseret inden for bygningsstål. Primært er vi underleverandører for større danske entreprenørvirksomheder. Vi leverer stålkonstruktioner, altaner samt komponenter til såvel mindre som større byggerier, herunder etageejendomme, skoler, institutioner, kontorbygninger, andels- og boligforeninger.

Vi har en etableret tegnestue, veletableret smedeværksted, samt en montageafdeling, og har derfor et godt grundlag for at tilbyde et professionelt og løsningsorienteret samarbejde.

Vi er ISO9001 certificeret og kan udføre stålkonstruktioner og komponenter til udførelsesklasse EXC 4, dette sikrer kunden, at vores produkter altid er udført i en kvalitet som er i top og efter de forskrevne krav.

Virksomheden beskæftiger aktuelt 20 medarbejdere i værkstedes regi, hvoraf der er 5 lærlinge og indtil flere EUC praktikanter, samt folk i virksomhedspraktik. Her udover har vi en tegnestue med 3 ansatte, 1 økonomimedarbejder, 1 personaleassistent og ledelsen der har hver deres ansvarsområder.

Virksomhedens omsætning ligger aktuelt på 25 millioner årligt.

 

Ledige stillinger

1 ny stilling

Stål & Design A/S søger bygningskonstruktør, ingeniør, maskintekniker eller lignende til vores tegnestue.

Vi søger en engageret og faglig kompetent medarbejder der i samarbejde med de andre fra tegnestuen, kan tage sig af vores projekter fra de er ordret til de er færdigtegnet af dig. Gå til Ledige job siden.