Ståltrapper

   

 

Ståltrapper

Vi producerer, leverer og monterer ståltrapper af alle typer både indendørs ståltrapper og udendørs ståltrapper. Det gælder sig ståltrapper til adgangsveje, til industri, stål brandtrapper samt ståltrapper til steder hvor dette er at foretrække som rette løsning.
Vi designer alle former for ståltrapper. Ens for alle trapper er, at de leveres i galvaniseret og malet stål i flere farver og udformninger.

Vi har leveret mange ståltrapper rundt om i landet og har stor erfaring med hele processen – lige fra trappedesign, produktion og montering af alle typer ståltrapper.  Fælles for alle er, at de har hvert deres unikke design, der passer til det sted den skal monteres.

Vi leverer ingen ”standard” løsninger. Men derimod ståltrapper lige efter dine ønsker og behov. Derved får du din helt egen ståltrappe – den eneste af sin slags – så du kan skille dig ud!

Hvad koster en ny ståltrappe?

Der er mange parametre og regler der skal tages højde for, når man skal have en ny ståltrappe. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris, da vi producerer ståltrapper i flere prisklasser lige fra de mindre lidt billige ståltrapper til de lidt dyre og komplicerede ståltrappe løsninger. Vi kommer dog gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din ståltrappe, ud fra de ønsker og behov du har. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Tag os med på råd fra starten, så vi i samråd med dig sørge for, at du får den helt rigtige løsning – og selvfølgelig til den rigtige pris.

Lad os være behjælpelige med at gøre din drøm om en flot ny ståltrappe til virkelighed.

 

Vi producerer, leverer og monterer ståltrapper i bedste kvalitet for private, boligforeninger og erhverv på hele Sjælland, i stor København på Lolland Falster, Fyn, Odense, Aalborg og Århus til de rigtige priser.

Vi har leveret mange stål trapper gennem tiden og har derfor en lang reference liste med tilfredse og glade kunder.

 

Se flere billedeksempler fra vores projekt portefølge…

 

Kontakt os og lad os komme forbi ganske uforpligtende. Så ser vi på dit ståltrappe projekt– og giver gerne et seriøst tilbud og pris på netop din ståltrappe. Vores aftaler og priser holder.

Info til private kunder

b2b-info-forside-widgetbox