Terrasser

terrasse_1   terrasse_2

 

Skal du have ny terrasse i stål, træ eller glas?

Måske går du og overvejer – eller har allerede taget beslutning om, at få en lækker ny terrasse i haven til dit hus eller sommerhus. Du mangler måske bare lige at finde rette leverandør, der kan leverer din ønske terrasse, der lever op til alle dine ønsker, forventninger, krav samt pris.

Vi producerer, leverer og monterer terrasser og har leveret mange terrasser rundt om i landet. Vi har stor erfaring med hele processen – lige fra design, produktion og montering af alle typer terrasser. Fælles for alle er, at de har hvert deres unikke design.

Vi leverer ingen ”standard” løsninger. Men derimod en terrasse lige efter dine ønsker og behov. Derved får du din helt egen terrasse – så du kan skille dig ud i forhold til naboen og alle andre.

Hvilken terrasse passer dig?

Terrassen er jo i dag, et af vores foretrukne steder at opholde os når vejret er godt, og er et samlingspunkt for hele familien, venner og bekendte, når der skal hygges og grilles gennem sommeren.

En terrasse er derfor ikke bare en terrasse, der er flere ting der bør tages højde for, lige fra størrelsen, udseende, materialevalg, sikkerhedskrav (især hvis man har børn eller dyr), vind og vejr, støj fra gade, vej m.v.

Terrassen kan udformes på mange måder og i forskellige størrelser og former, og kan alt fra en helt ny terrasse i haven, almindelig overdækket terrasse, lukket overdækket terrasse, aften terrasse, morgenterrasse eller måske blot en terrasseoverdækning til eksisterende terrasse, og det kan være kombination af terrasse i træ, stål og glas – mulighederne er mange.

Vi vil rigtig gerne være behjælpelige – og være med til at gøre din drøm om en lækker ny terrasse til virkelighed.

Hvad koster en ny terrasse?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når man skal have en ny terrasse. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver gerne et seriøst og uforpligtende tilbud på din nye terrasse, ud fra de ønsker og behov du har. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Tag os med på råd fra starten, så vi i samråd med dig sørge for, at du får den helt rigtige løsning – og selvfølgelig til den rigtige pris.

 

Vi producerer, leverer og monterer terrasser i bedste kvalitet på hele Sjælland, i stor København på Lolland Falster, Fyn, Odense, Aalborg og Århus.

Vi har leveret mange terrasser gennem tiden, og har derfor en lang reference liste med tilfredse og glade kunder.

 

Se flere billedeksempler fra vores projekt portefølge…

 

Læs mere om vores terrasser…

 

Kontakt os og lad os komme forbi ganske uforpligtende. Så ser vi på dit terrasse projekt, og kommer gerne med den rigtige løsning til en fornuftig konkurrencedygtig pris der holder…