Trapper 2

trappe_1   trappe_2

 

Trapper

Vi producerer, leverer og monterer trapper af alle typer både indendørs trapper og udendørs trapper. Det gælder sig ståltrapper, trætrapper, glastrapper, spindeltrapper, vindeltrapper, ligeløbstrapper, svingtrapper, ¼ svingstrapper (kvartsvingstrapper), ½ svingstrapper (halvsvingstrapper), hovedtrapper, industritrapper, svæve trapper samt alle former for design trapper og specialtrapper. Ens for disse trapper er at de også kan leveres som BS 30 trapper.
Trapperne kan leveres med trin i stål, træ eller glas med forskellige udformninger.

Gelænderet på trappen kan også leveres både med stål, træ og glas. Når denne løsning vælges, og kombineres mellem disse materialer, giver det en flot og spændende trappe.

Vi har leveret mange trapper rundt om i landet, og har stor erfaring med hele processen – lige fra trappedesign, produktion og montering af alle typer trapper. Fælles for alle er, at de har hvert deres unikke design, der passer til det sted, den skal monteres.

Vi leverer ingen ”standard” løsninger. Men derimod en trappe lige efter dine ønsker og behov. Derved får du din helt egen trappe – den eneste af sin slags – så du kan skille dig ud!

Hvad koster en ny trappe?

Der er mange parametre og trappe regler der skal tages højde for, når man skal have en ny trappe. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din trappe, ud fra de ønsker og behov du har. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Tag os med på råd fra starten, så vi i samråd med dig sørge for, at du får den helt rigtige løsning – og selvfølgelig til den rigtige pris.

Lad os være behjælpelige med at gøre din drøm om en flot ny trappe til virkelighed.

 

Vi producerer, leverer og monterer trapper i bedste kvalitet på hele Sjælland, i stor København på Lolland Falster, Fyn, Odense, Aalborg og Århus til de rigtige priser.

Vi har leveret mange trapper gennem tiden, og har derfor en lang reference liste med tilfredse og glade kunder.

 

Se flere billedeksempler fra vores projekt portefølge…

 

Læs mere om vores trapper…

 

Kontakt os og lad os komme forbi ganske uforpligtende. Så ser vi på dit trappe projekt, og kommer gerne med den rigtige løsning til en fornuftig konkurrencedygtig pris der holder…

Info til private kunder

b2b-info-forside-widgetbox