Om Stål & Design A/S

Stål & Design A/S er et innovativt og professionelt nationalt smedefirma med 14 års erfaring, som er specialiseret inden for bygningsstål. Primært er vi underleverandører for større danske entreprenørvirksomheder. Vi leverer stålkonstruktioner, altaner samt komponenter til såvel mindre som større byggerier, herunder etageejendomme, skoler, institutioner, kontorbygninger, andels- og boligforeninger.

Vi har en etableret tegnestue, veletableret smedeværksted, samt en montageafdeling, og har derfor et godt grundlag for at tilbyde et professionelt og løsningsorienteret samarbejde.

Vi er ISO9001 certificeret og kan udføre stålkonstruktioner og komponenter til udførelsesklasse EXC 4, dette sikrer kunden, at vores produkter altid er udført i en kvalitet som er i top og efter de forskrevne krav.

Virksomheden beskæftiger aktuelt 20 medarbejdere i værkstedes regi, hvoraf der er 5 lærlinge og indtil flere EUC praktikanter, samt folk i virksomhedspraktik. Her udover har vi en tegnestue med 3 ansatte, 1 økonomimedarbejder, 1 personaleassistent og ledelsen der har hver deres ansvarsområder.

Virksomhedens omsætning ligger aktuelt på 25 millioner årligt.

Skal vi starte dialogen?

Vi mener et godt projekt starter med en god dialog, derfor vil vi gerne give dig et uforpligtende opkald og høre nærmere om dit næste projekt.

    OBS! - Stål & Design tilbyder udelukkende salg til erhverv