Socialt ansvar

Hos Stål & Design A/S er det naturligt at arbejde med Social og menneskelig ansvarlighed.

Vi samarbejder med Næstved Kommune samt med div. eksterne aktører for Jobcenteret i Næstved. Vi har ofte 4-5 personer i jobpraktik, arbejdsprøvning eller andet beslægtet i kortere og længere forløb.

Ved samarbejde mellem Stål & Design, kommune og klienter er det i flere tilfælde lykkedes at få skabt varig beskæftigelse til ovenstående målgruppe.

Vi har et personale der er er gearet til at modtage personer der har/har haft forskelligartede udfordringer. Vores mål er, at alle der har været i et af ovenstående tilbud, oplever at de har været en del af virksomheden, de kommer fra os med en større selvfølelse og en større parathed til arbejdsmarkedet fremadrettet. Vi har 2 medarbejde der er ansvarlige mentorer for virksomendes praktikanter.

Vi har ligeledes et tæt samarbejde med EUC Sjælland. Vi har ofte en eller flere skolepraktikanter i praktik og 2, af vores nuværende 6 lærlinge, har fået uddannelses kontrakter hos os, i forlængelse af en virksomhedsforlagt praktik hos os.

Vi prioriterer lærlinge i virksomheden højt, da vi mener det er vigtigt, at sikre den kommende generation af smede.

Skal vi starte dialogen?

Vi mener et godt projekt starter med en god dialog, derfor vil vi gerne give dig et uforpligtende opkald og høre nærmere om dit næste projekt.

    OBS! - Stål & Design tilbyder udelukkende salg til erhverv