Værdier

Mission
Gennem vores kompetente medarbejdere udfører vi stålkonstruktion og komponenter til byggeriet.

Vi yder en service inden for områderne: stålkonstruktioner, altaner samt komponenter, med det formål at yde et arbejde der altid er i top, så kvalitet og omkostninger for vores kunder hænger sammen.

Vores kunder skal opfatte vores firma som en organisation af gode og troværdige personer der leverer en kvalitet og et håndværksmæssigt korrekt arbejde.

Vision
Det er stål & Designs mål, gennem en målrettet indsats, sammensat af teknisk kunnen, organisationstalent og lederskab at være en førende virksomhed inden for den type produktion- og kompetenceområde som vi beskæftiger os med, og dermed være vores kundes fortrukne leverandør på området.

Som medarbejder i Stål & Design vil vi være aktive, nyskabende og opmærksomme på udviklingen i og omkring os. Vi er parate til forandringer, og er klar til at udvikle os i takt med fremtidens krav og udfordringer.

Det kræver effektivitet i alle dele af virksomheden og er forudsætningen for, at vi kan skabe en attraktiv virksomhed, samtidig med at vi levere mere end kunden forventer.

Værdigrundlag/kærneydelse
Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vores kerneydelser kommer til udtryk i vores daglige arbejde når vi laver stålkonstruktioner og komponenter til byggeriet.

Vi levere stålkonstruktioner, altaner samt komponenter til små, såvel til store byggerier, herunder etageejendomme, skoler, institutioner, kontorbygninger, andels- og boligforeninger.

Skal vi starte dialogen?

Vi mener et godt projekt starter med en god dialog, derfor vil vi gerne give dig et uforpligtende opkald og høre nærmere om dit næste projekt.

    OBS! - Stål & Design tilbyder udelukkende salg til erhverv